torsdag den 28. januar 2016

3. Savnet kvinde levede i skov

3. Savnet kvinde levede i skov


Kvinden blev fundet i skoven i Finland, Hvor hun havde levet i 6 år, hun blev endelig genforenet med hendes familie.
Det var en vandre der havde fortalt politiet at han havde set en kvinde i skoven, og efterfølgerne havde de fundet hende. De Fandt ud af, det var en svensk kvinde der havde været forsvundet i 6 år.
Lidt fra forstanden Hun kunne godt føre en samtale, men hun blev ved med at snakke om hun havde en mission, der skulle gennemføres udtalte den lokale politimand. Hun sagde hun ikke ville tage hjem før hun havde ført hendes mission ud i livet, men hun kom med hjem alligevel, hun er blevet indlagt og psykolog Gert Svendsen udtaler, at da han snakkede med hende første gang virkede hun til at være gået helt fra forstanden, men han kan allerede se bedring i hendes adfærd, han fortæller at hun også til dels er holdt op med at nævne, den mission hun hele tiden har snakket om.  Han fortæller også at efter noget tids behandling skulle hun blive mere eller mindre normal igen, det er jo også klart når hun ikke har været i kontakt med mennesker i så lang tid som hende, så er det svært at begynde at forholde sig til den virkelighed som vi nu lever i.
Vendt hjem Hun blev sat på et fly til Sverige, og blev transporteret fra lufthavnen til et hospital, hvor hun blev undersøgt af over læge Lars Jacobsen, som udtaler at hun så ud til at være i god behold ingen tegn på sygdom eller noget der var brækket eller noget andet fysiks der skulle være galt. Hun blev ført videre til en psykolog for at snakke med ham.
Familie genforening Da de havde fundet ud af hvem hun var havde de sendt bud efter hendes familie, de var virkelig glade for at se hende. Hendes far udtaler at de ikke havde regnet med at komme til at se hende igen, men han er rigtig glad for at hun er vendt hjem. Hun virkede også selv glad da hun så sin familie igen. 
Hvad skete der dengang? Hendes far fortæller de havde været på en tur sammen til Finland, sammen med nogen andre familie medlemmer, også var de kommet til at køre fra et sted uden hende, da de opdagede det kørte de selvfølgelig tilbage, og ledte efter hende i et par timer. Så kørte de ind til nærmeste by og fik af vide hvor de skulle ringe hen, hvis en person var blevet væk. Det Finske politi ledte efter hende men fandt hende ikke. Familien havde samlet nogen af deres venner og bekendte til at hjælpe med at lede efter hende, så hun må have gemt så godt forklare faren til kvinden.
Politiet overasket Det Finske politi var overasket over at man havde fundet hende, specielt når der var gået så lang tid som der nu havde. Man fandt hende ca. 150 km væk fra der hvor hun var blevet væk, så hun havde flyttet sig en del siden. Det Finske Politi undskyldte for at de ikke havde kunne finde hende både til familien men også til hende selv.

Kvinden udtaler Hun fortalte at hun var glad for at være kommet hjem igen, og hun ved ikke  hvad der skete for hende. Hun fortæller hun kan ikke huske meget fra før hun kom hjem, hun har glemt stort set det hele som om det aldrig var sket. Nu vil hun bare forsætte sit liv, ligeså normalt som det nu  har mulighed for at blive. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar